Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta ja kesäistä perunasalaattia

Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta ja kesäistä perunasalaattia

3.6.2022

Kalaonni resepti Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta ja perunasalaattia

Tästä ohjeesta riittää ruokaa neljälle henkilölle. Valmistusaika 30 minuuttia.

2 pkt Kalaonni Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipalaa
500 g pestyjä varhaisperunoita
Yksi nippu kevätsipulia
6 kpl retiisiä viipaleina
Yksi suolakurkku kuutioina
80 g tuoretta pinaattia
Yksi ruukku rucolaa
4 keitettyä kananmunaa lohkoina
½ fenkoli suikaleena
Nokare voita
Sormisuolaa
Pippuria myllystä
1 tl tillin siemeniä
2 rkl limen mehua
Reilu loraus kylmäpuristettua rypsiöljyä

Valmistusohjeet:

Perunasalaatin valmistaminen
Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä sen verran, että pystyt leikkaamaan ne lohkoiksi. Laita lämpimälle paistinpannulle nokare voita ja kuullota fenkolia niin että ne hieman pehmenevät. Lisää pinaatti ja ota pannu pois liedeltä. Kääntele pinaattia hetki pannulla ja kaada perunoiden joukkoon. Lisää retiisi, suolakurkku, pilkottu kevätsipuli ja rucola. Mausta suolalla, pippurilla, tillin siemenillä, limen mehulla ja sekoita. Tarkasta maku, lisää öljy lopuksi ja sekoita. Laita salaatin päälle viimeisenä kananmunalohkot.

Kalapalojen paistaminen
Laita kalapalojen pintaan hieman öljyä ja grillaa halsterilla grillissä nahkapuoli ylöspäin melkein kypsäksi. Käännä halsteri ja pidä hetki toisinpäin. Grillaa lisäksi esim. ruisleipäviipaleita.

Kalaonni resepti Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta ja perunasalaattia

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Kala on kaamosajan voimaruokaa – tunnetko nämä kolme syytä syödä kalaa?

23.11.2023

Kalavapriikki valittiin vuoden parhaaksi tuottajaksi – yritys avaa nyt innovaatioprosessinsa salat

26.10.2023

Alltech Fennoaqua myi Benella-tuotemerkin kalaruokatalo Kalavapriikille

23.10.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva