
- 6 kpl madefileitä
- pippuria, suolaa
- 100 g kanttarellituorejuustoa
Täyte:
- 150 g pekonia suikaleina
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 100 g lehtikaalia
Kastike:
- 1 dl kanttarelleja
- 1 salottisipuli hienonnettuna
- 2 rkl voita
- 2 dl kalalientä
- 2 dl ruokakermaa
- 2 tl maissitärkkelystä
- suolaa, pippuria
Mausta madefileet suolalla ja pippurilla. Perkaa lehtikaalista keskiruoti pois ja hienonna. Ruskista pekoni pannulla, lisää valkosipuli ja hienonnettu lehtikaali. Laita seos jäähtymään kastikkeen teon ajaksi.
Kuullota kattilassa sipuli ja lisää kanttarellit. Lisää kalaliemi, ruokakerma ja maissitärkkelys. Anna kiehua hetken aikaa, kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
Täytä madefileet laittamalla kanttarellituorejuustoa jokaiselle fileelle. Laita lehtikaalitäyte. Rullaa kalat ja laita coctail-tikulla kiinni. Laita rullat uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia