Siirry sisältöön

Kalalaji: Kirjolohi

Kylmäsavuherkku

By yllapitaja

Tuotenimi Kylmäsavuherkku Pakkaus ämpäri, 2,5 kg Tuotenumero 26040 GTIN-koodi 6430071600047 Ainesosaluettelo/Ingredienser Kylmäsavustettu kirjolohi (Oncorhynchus mykiss), smetana (pastöroitu kerma, hapate), tuorejuusto (pastöroitu kirnumaito, kerma, suola, hapate), punasipuli, hunaja, tilli, sitruunamehu, suola. Kaltrökt regnbåglax, smetana (grädde (högpastöriserad), syrningskultur), färskost (pastöriserad kärnmjölk, syrningskultur), rödlök, honung, dill, sitronjuice, salt. Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g energia/energi 1045/250 kcal rasva/fett … Continued

Benella kirjolohifilee, C-leikattu

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Benella kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Kirjolohifilee C‐leikattu

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Kalavapriikin kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Kirjolohifilee D‐leikattu

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Kalavapriikin kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Kirjolohifilee A‐leikattu

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Kalavapriikin kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Benella kirjolohifilee D‐leikattu

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Benella kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Kalavapriikki kirjolohi

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Arkinen kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Benella kirjolohi

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Benella kirjolohi on kypsennystä vaille valmista evästä. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Kirjolohikeitto

By yllapitaja

1 pkt / 250g Särmä kirjolohikuutio1 pkt / 150g Old School kylmäsavukirjolohisiivu400 g perunaa1 pnt sipulia1 pnt tilliä50 g voitaSuolaa Valmistusohjeet: Pilko peruna sekä sipuli. Lisää voin kanssa kattilaan ja kuullota hetki. Lisää vettä ja keitä kunnes perunat kypsiä. Lisää kirjolohikuutio ja kylmäsavukirjolohisiivu. Kiehauta ja mausta suolalla. Viimeistele hienonnetulla tillillä.