Siirry sisältöön

Betonimeren kalastajille

Kalaonni on parasta, mitä me Kalavapriikilla tiedämme: armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa ja helposti lähestyttävissä muodossa.

Kalaruokaelämyksiä Suomesta

Kalaonni on elämäniloinen rakkauslapsi, joka potki ihan siikana jo heti syntyessään. Se sai alkunsa intohimosta makunystyrät nyrjäyttävän maukkaaseen ruokaan. Sellaiseen, joka tekee hyvää mielelle, keholle.

Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme: nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä.

Kalaonni-tuotteet tempaisevat sinut aaltopahvin harmaasta arjesta hetkessä nautinnollisille makumatkoille – olitpa aloitteleva tai mestarillinen kotikokkaaja. Valikoimasta löydät Old School -tyylin varmat klassikot, arjen superhelpot kalaherkut sekä eksoottisia elämyksiä tarjoavia uutuustuotteita.

Kalaonni tuotteet

Makunystyrät nyrjäyttävän hyvää helposti

Kalaonni-tuotteille maun antavat aito leppäsavu, liekin loimu, yrtit ja mausteet sekä tuoreet ja puhtaat raaka-aineet. Kaikki Kalaonnit ovat valmista evästä tai vaativat vain lyhyen kypsennyksen. Jokaisen pakkauksen kääntöpuolelta löydät kokkimme terveisinä nautintaohjeen, joka opastaa tuotteen käyttöön ja ateriaksi valmistamiseen.

Kalaonni, Hyvää Suomesta -merkki

Kotimaista kalaa, kotoisasti Kuopiosta

Vaikka monien Kalaonni-herkkujen maut tulevat merten takaa, suosimme tuotteissamme kotivesien antimia. Kirjolohen alkuperä on tuotteissamme aina Suomi. Kalaonni-tuotteille myönnettiin Hyvää Suomesta -merkki vuonna 2022. Merkki polskii pakkauksissamme kertomassa tuotteissa käytetyistä kotimaisista raaka-aineista ja suomalaisesta työstä.

Kalavapriikki

Ei mitään kalavaleita

Kalaonni-tuotteet valmistaa kuopiolainen kalaruokatalo Kalavapriikki, jonka tavoiteena on olla Suomen vastuullisin kalaruoan valmistaja.

Taattua Kalaonnia by Kalavapriikki -leima kertoo, että jokaisen tuotteen takaavat ihmisemme. Teemme Kalaonni-tuotteita Kuopiossa yhdessä ilolla, ympäristöä ja käsityöperinteitä kunnioittaen – ja aina järkähtämättömillä laatuvaatimuksilla.

Suosimme kotimaista, lähellä kasvanutta kalaa, jonka alkuperän tunnemme. Tuotteet pakkaamme järkevän kokoisiin ja ekologisiin skin-pakkauksiin, joissa muovia on käytetty mahdollisimman vähän.