Ainesosat:
1 pkt Kalaonni Pippuri kirjolohisuikale 280g
1 dl risottoriisiä / ruokailija
1 salottisipuli
150 g herkkusieniä
7 dl sieni/kasvislientä
1 dl valkoviiniä
1 dl parmesaania raastettuna
3 rkl voita + öljyä
Sitruunamehua/sherryetikkaa maustamiseen
Tee näin:
1.
Pilko sipuli ja kuullota 5-10 minuuttia keskilämmöllä öljyssä. Lisää riisit ja kuullota hetki.
2.
Lisää valkoviini ja keitä kasaan. Lisää kuumennettua lientä pari dl kerrallaan niin, että riisit juuri ja juuri peittyvät. Lisää lientä kunnes riisi on sopivan al dente. n.15 minuuttia.
3.
Lisää voi sekä raastettu parmesan. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.
Paista kirjolohisuikaleet sekä sienet erikseen ja lisää annokseen.
4.
Kokoa annos.