Siirry sisältöön

Pippurinen kirjolohi-sienirisotto

60 min

4

Ainesosat:

1 pkt Kalaonni Pippuri kirjolohisuikale 280g
1 dl risottoriisiä / ruokailija
1 salottisipuli
150 g herkkusieniä
7 dl sieni/kasvislientä
1 dl valkoviiniä
1 dl parmesaania raastettuna
3 rkl voita + öljyä

Sitruunamehua/sherryetikkaa maustamiseen

Tee näin:

Kalaonni Pippurinen kirjolohi-sienirisotto

1.

Pilko sipuli ja kuullota 5-10 minuuttia keskilämmöllä öljyssä. Lisää riisit ja kuullota hetki.

Kalaonni Pippurinen kirjolohi-sienirisotto

2.

Lisää valkoviini ja keitä kasaan. Lisää kuumennettua lientä pari dl kerrallaan niin, että riisit juuri ja juuri peittyvät. Lisää lientä kunnes riisi on sopivan al dente. n.15 minuuttia.

 

Kalaonni Pippurinen kirjolohi-sienirisotto

3.

Lisää voi sekä raastettu parmesan. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

Paista kirjolohisuikaleet sekä sienet erikseen ja lisää annokseen.

Kalaonni Pippurinen kirjolohi-sienirisotto

4.

Kokoa annos.

Täyteläinen Pippuri kirjolohisuikale

Tämän reseptin tähtituote