Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Green curry -kirjolohivuoka

Green curry -kirjolohivuoka

12.3.2020

4–5:lle

n. 500 g Green curry -kirjolohikuutiota
2 sipulia
1 paprika
1 valkosipulin kynsi
200 g tuoreita herkkusieniä
2 porkkanaa
1/3 kevätsipulia
1 pkt kikherneitä
200 g creme fraichea
1 dl parmesanraastetta
2 limeä
2 palaa seesamnäkkileipää
suolaa

  • Suikaloi kasvikset.
  • Valuta kikherneet.
  • Kuullota kasvikset pannulla ja mausta suolalla.
  • Raasta limettien kuori ja purista mehu.
  • Sekoita limemehu creme fraicheen.
  • Yhdistä kasvikset, kala ja creme fraiche vuoassa. Sekoita.
  • Paista kiertoilmalla 200 asteessa n. 20 min.
  • Valmista sillä aikaa kuorrute. Jauha näkkileivän palat, lisää joukkoon limen kuori ja parmesanraaste.
  • Levitä kuorrute paistoksen päälle ja paista vielä n. 10 min.

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Runkausjoen lohitalkoissa istutetut kalanpoikaset pärjänneet luonnossa erinomaisesti

29.8.2023

Kalaonnin tuoteuutuudet kotimaisesta kalasta vastaavat arjen ruokahaasteisiin

24.8.2023

Vastuullinen kala on ilmastohyvis – kotimainen muikku pärjää vertailussa jopa kasvipohjaisiin tuotteisiin

15.8.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva