Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Green Curry -kirjolohta ja kasviksia

Green Curry -kirjolohta ja kasviksia

3.1.2022

Kalaonni resepti Green Curry kirjolohta ja kasviksia

Valmistusaika noin 30 minuuttia. 

Puolikas bataatti
Yksi sipuli
Yksi valkosipulinkynsi
Yksi pieni kesäkurpitsa
2,5 dl kookoskermaa
Reilusti persiljaa
Reilusti korianteria
1 pkt Green Curry kirjolohipala
Suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet:

Kuori ja pilko bataatti, sipulit ja kesäkurpitsa. Paista kasviksia pannulla kunnes ne ovat puolikypsiä. Lisää joukkoon kookoskerma ja anna hautua hetken aikaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä kirjolohipalat uunissa 185 asteessa noin 15 minuuttia.

Lisää kasvisten joukkoon lopuksi reilusti yrttejä.

 

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Kala on kaamosajan voimaruokaa – tunnetko nämä kolme syytä syödä kalaa?

23.11.2023

Kalavapriikki valittiin vuoden parhaaksi tuottajaksi – yritys avaa nyt innovaatioprosessinsa salat

26.10.2023

Alltech Fennoaqua myi Benella-tuotemerkin kalaruokatalo Kalavapriikille

23.10.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva