Siirry sisältöön

Lahnabiffit ja rapukastike

30 min

Tästä ohjeesta saat annokset kahdelle henkilölle. Valmistusaika 30 minuuttia.

Puolikas myskikurpitsa
100 g katkarapuja
Yksi sipuli
Puolikas chili
3 dl kermaa
3 rkl voita
1 pkt Lempee Lahnabiffi
Suolaa

Valmistusohjeet:

Kuori kurpitsa ja leikkaa siitä pölkkyjä. Paista kurpitsoja pannulla öljyssä.

Kastikkeen valmistaminen:
Kuori ja kuutioi sipuli sekä pilko chili. Paista sipulia ja chiliä pannulla hetki, lisää pannulle ravut ja voi, paista hetki. Lisää rapupannulle kerma ja keitä kastiketta kunnes se on hieman saostunut.

Lämmitä lahnapihvit uunissa. Kun kurpitsat ovat kypsyneet mausta ne suolalla ja lisää pannulle vielä hieman voita.

Kalaonni resepti lahnabiffit ja rapukastike