Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Savuchili-kirjolohipasta

Savuchili-kirjolohipasta

14.6.2023

Savu-Chili kirjolohipasta-annos-

Neljälle hengelle

1 purkki Kalaonni Savu-Chili kirjolohipaloja
200g tomaattimurskaa
2rkl tomaattipyrettä
1 sipuli
200g kirsikkatomaatteja
1 nippu basilikaa
2 valkosipulinkynttä
50g parmesaania
300g pastaa
sokeria
suolaa
mustapippuria

 

Valmistusohjeet:

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota sipuleita ja kirsikkatomaatteja öljyssä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Lisää Savu-Chili kirjolohipala.

Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Viimeistele annokset raastetulla parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.

 

Kalaonni Savu-Chili -purkki ja siitä valmistettu pasta-annos.

 

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Runkausjoen lohitalkoissa istutetut kalanpoikaset pärjänneet luonnossa erinomaisesti

29.8.2023

Kalaonnin tuoteuutuudet kotimaisesta kalasta vastaavat arjen ruokahaasteisiin

24.8.2023

Vastuullinen kala on ilmastohyvis – kotimainen muikku pärjää vertailussa jopa kasvipohjaisiin tuotteisiin

15.8.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva