Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Teriayki-kirjolohta ja haudutettuja kasviksia

Teriayki-kirjolohta ja haudutettuja kasviksia

28.4.2021

Kalaonni resepti Teriaykilohta ja haudutettuja kasviksia

Tästä ohjeesta saat sopivasti annokset kahdelle henkilölle.

Valmistusaika on 40 minuuttia ja voit kokata annokset grillissä tai uunissa ja pannulla.

  • 2 kpl shalottisipuli
  • 1 rasia herkkusieniä
  • Puolikas kesäkurpitsa
  • Kaksi valkosipulin kynttä
  • n. 50 g suolapähkinöitä
  • 50 g voita
  • 2 rkl siirappia
  • 1 paksoi
  • 1 pkt Teriyaki-kirjolohipala

Valmistusohjeet:

Kuori ja pilko sipulit. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa halki ja poista siemenet.

Kuutio kesäkurpitsa ja puolita herkkusienet.

Tee foliosta kulho (laita folio kaksinkerroin). Kulhon halkaisija voi olla noin 10 cm. Laita kulhoon leivinpaperi.

Laita kasvikset ja suolapähkinät foliokulhoon ja laita kasvisten päälle siirappi, voi ja 1/3 teriyakikastikepussista.

Nosta kulho grilliin ja grillaile kulhoa rauhassa välillä sekoittaen noin 10-15 minuuttia.

Sivele pullasudilla teriyakikastiketta kirjolohipalojen päälle. Grillaa kirjolohipaloja nahkapuoli ylöspäin noin 2-3 minuuttia. Käännä kirjolohipalat ja grillaa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai anna kypsyä loppuun lämpöritilällä.

Ota paksoista lehdet irti ja grillaa niitä vielä pari minuuttia.

Reseptiyhteistyö: Aki Tuomainen, Ravintola Evä

Kalaonni Teriaykilohta ja haudutettuja kasviksia

Uusimmat reseptit

Kylmäsavukirjolohirieska

1.6.2023

Lämminsavukirjolohta ja varhaisperunasalaattia

1.6.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva