Siirry sisältöön

Teriyaki kirjolohiwokki

20 min

Valmistusaika 20 minuuttia. Neljälle hengelle.

2 pakettia Teriyaki kirjolohikuutioita
1 sipuli
5 herkkusientä 
1 paketti Haricot papuja
1 paprika
1 chili
1 lime
pieni pala tuoretta inkivääriä
paahdettuja sesaminsiemeniä
soijaa
rypsiöljyä
200g nuudeleita

Valmistusohjeet:

Keitä nuudelit ohjeen mukaan.

Suikaloi sipuli, herkkusieni, chili ja paprika ja paista 5 minuuttia.

Lisää Haricot papu sekä Teriyaki kirjolohikuutiot ja paista noin 3 minuuttia.

Lisää keitetyt nuudelit.

Mausta limellä, soijalla ja tuoreella raastetulla inkiväärillä. 

Viimeistele annokset paahdetuilla sesaminsiemenillä.

 

Kalaonnin Teriyaki kirjolohikuutio -pakkaus sekä siitä tehty annos lautasella.