Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Togarashi-kirjolohta ja kasviskääryleitä

Togarashi-kirjolohta ja kasviskääryleitä

28.4.2021

Kalaonni resepti Kalaonni resepti Togarashilohta ja kasviskääryleitä

Tästä ohjeesta saat sopivasti annokset kahdelle henkilölle.

Valmistusaika on 40 minuuttia ja voit kokata annokset grillissä tai uunissa ja pannulla.

  • Kaksi shalottisipulia
  • Kaksi porkkanaa
  • Puolikas kesäkurpitsa
  • Yksi savoijinkaali, kiinankaali tai varhaiskaali
  • 2 dl majoneesia
  • 1 pullo satay-kastiketta
  • 1 pkt Togarashi-kirjolohipala
  • Rypsiöljyä
  • Suolaa

Valmistusohjeet:

Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa kesäkurpitsa puoliksi ja poista siemenet lusikalla.

Suikaloi kasvikset ohuiksi suikaleiksi ja laita suikaleet kulhoon. Lisää sinne hieman öljyä ja suolaa.

Ota kaalista lehtiä irti repimättä niitä. Leikkaa kaalinlehdistä paksuimmat oksat pois ja leikkaa lehdet vielä puoliksi.

Laita suikaloituja kasviksia kaalinlehden päälle ja kääri tiukalle rullalle. Kun rulla on valmis, työnnä grillitikku rullan kummastakin reunasta läpi. Tee rullia 3-4 kpl / annos.

Laita majoneesi kulhoon ja lisää sinne noin puoli pulloa satay-kastiketta ja sekoita.

Laita rullien päälle hieman öljyä ja grillaa rullavartaita välillä käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet.

Laita kirjolohipalojen päälle hieman öljyä ja grillaa paloja nahkapuoli ylöspäin noin 2-3 minuuttia. Käännä palat ja grillaa nahkapuolta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai nosta kirjolohipalat grillin lämpöritilälle.

Reseptiyhteistyö: Aki Tuomainen, Ravintola Evä

Kalaonni resepti Kalaonni resepti Togarashi-kirjolohipala ja kasviskääryleitä

Uusimmat reseptit

Kylmäsavukirjolohirieska

1.6.2023

Lämminsavukirjolohta ja varhaisperunasalaattia

1.6.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva