Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Togarashi-kirjolohta, varsiparsakaalia ja kermaviilikastike

Togarashi-kirjolohta, varsiparsakaalia ja kermaviilikastike

18.6.2021

Kalaonni resepti Togarashi-kirjolohta varsiparsakaalilla ja kermaviilikastikkeella

Valmistusaika noin tunti.

  • 200 g varhaisperuna
  • Puolikas pussi varsiparsakaalia
  • Puolikas fenkoli
  • ¼ kurkku
  • 1 pkt Togarashi-kirjolohipala
  • 200 g kermaviiliä
  • 3 kpl kevätsipulia
  • Puolikas lime
  • 0,5 dl valkoviinietikka
  • 1 dl sokeri
  • 1,5 dl vettä
  • Suolaa
  • Öljyä
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet:

Kiehauta kattilassa etikka, sokeri ja vesi. Anna liemen jäähtyä hieman.

Leikkaa fenkoli puoliksi ja huuhtele, leikkaa fenkolista ohuita suikaleita. Leikkaa kurkusta parisenttisiä pölkkyjä.

Kun etikkaliemi on hieman jäähtynyt lisää fenkoli ja kurkku liemen sekaan ja anna maustua noin 1 tunti.

Pilko kevätsipuli pieneksi ja lisää se kermaviilin joukkoon. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pese ja keitä perunat.

Laita kirjolohipalojen ja parsakaalien päälle hieman öljyä. Grillaa kirjolohipaloja nahkapuoli ylöspäin noin 2-3 minuuttia, käännä kalat ja grillaa kypsäksi miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai anna kypsyä lämpöritilällä.

Grillaa parsakaaleja noin 5 minuuttia.

Kalaonni resepti Togarashi-kirjolohta varsiparsakaalilla ja kermaviilikastikkeella

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Kala on kaamosajan voimaruokaa – tunnetko nämä kolme syytä syödä kalaa?

23.11.2023

Kalavapriikki valittiin vuoden parhaaksi tuottajaksi – yritys avaa nyt innovaatioprosessinsa salat

26.10.2023

Alltech Fennoaqua myi Benella-tuotemerkin kalaruokatalo Kalavapriikille

23.10.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva