Siirry sisältöön

Kala-apajilla herkutellaan nyt kirjolohiuutuuksilla

seessami-miso-curry-masala-artikkelikuva-2022.jpg

Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoima on jälleen kasvanut kahdella uutuustuotteella. Nämä kypsentämistä vaille valmiit herkut tuovat aasialaiset maut jokaisen kotikokin ulottuville ilman tarvetta matkustaa lähikauppaa kauemmaksi.

Seesami-Miso-kirjolohipala tuo Japanin kalan ystävien keittiöihin. Sen ainutlaatuinen maku syntyy misotahnan, seesaminsiementen, soijan, valkosipulin ja inkiväärin yhdistelmästä. Seesami-Miso-kirjolohipalan voi valmistaa pannulla tai uunissa, mistä se kannattaa nostaa lautaselle lämpimien kasvisten tai salaatin seuralaiseksi.

Curry Masala -kirjolohikuutio puolestaan ihastuttaa täyteläisellä Intiasta inspiroituneella makumaailmallaan. Siinä maistuu tarkkaan harkittu yhdistelmä erilaisia mausteita, kuten valkosipuli, mustapippuri, inkivääri, juustokumina, chili, cayenne, kaneli, korianteri, neilikka ja kardemumma. Tämä pannulla kypsennettävä herkku on omiaan lämpimien kasvisten ja erilaisten salaattien kaverina, mutta sopii erinomaisesti myös keittoihin ja pastaruokiin.

Molemmat uutuudet löytyvät hyvin varustelluista vähittäiskaupoista. Ne ovat valmiiksi ruodittuja, joten voit nostaa kalan suoraan pakkauksesta pannulle tai uuniin ja aloittaa makumatkan Aasiaan. 

Tutustu Curry Masala -kirjolohikuutioon

Tutustu Seesami-Miso-kirjolohipalaan