Siirry sisältöön

Kalaonnin kirjolohituotteiden valikoimasta löytyy nyt itämainen ja japanilainen makumatka-uutuus

kalaonni-teriyaki-kirjolohikuutio-ja-thaicurry-kirjolohipannu.jpg

Kalaonnin kuluttajapakattujen kirjolohituotteiden valikoima on laajentunut kahdella uudella upealla maulla. Näiden uutuusmakujen perässä ei tarvitse matkustaa kauas, sillä jokainen kotikokki löytää nämä uutuusherkut kulman takaa omasta lähikaupasta.  

Teriyaki-kirjolohipalojen mausteiden yhdistelmä vie makumatkalle japanilaiseen keittiöön. Niiden herkullinen makukimara syntyy soijasta, seesamista, valkosipulista, inkivääristä ja sipulista. Kirjolohipalat valmistuvat käden käänteessä ateriaksi paistaessa niitä pannulla ja lisäämällä lisukkeeksi riisiä, salaattia, nuudelia tai kasviksia.

Thai curry -kirjolohipannun makujen yhdistelmästä löytyy aitoja tulisia itämaisia makuja, jotka lämmittävät mukavasti pakkaspäivinä. Sen maku koostuu kookos-limemarinadista, punasipulista, herkkusienistä, ananaksesta ja kookoshiutaleista. Tämä tulinen uutuus valmistuu nopeasti pannulla ja se maistuu herkulliselle riisin kanssa.

Nämä molemmat uutuusmaut löydät hyvin varustelluista vähittäiskaupoista ympäri Suomen.