Nyhtökirjolohikiusaus
By yllapitaja
Joka kodin suomiruokaklassikko kirjolohikiusaus onnistuu mainiosti Kalaonni Nyhtökirjolohesta.
By yllapitaja
Joka kodin suomiruokaklassikko kirjolohikiusaus onnistuu mainiosti Kalaonni Nyhtökirjolohesta.
By yllapitaja
Näin sitä ajetaan: Kalaonni Nyhtökirjolohi Naturel on kypsää evästä. Avaa pakkaus, pyöräytä suikaleet öljyssä pannulla rapeiksi, tuunaa mausteilla – tai lisää suoraan pastoihin, kastikkeisiin, salaatteihin tai tacotäytteisiin ruoanvalmistuksen lopulla. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser: Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
By yllapitaja
Näin sitä ajetaan: Kalaonni Nyhtökirjolohi Fajitas on kypsää evästä. Avaa pakkaus, pyöräytä suikaleet öljyssä pannulla rapeiksi, tuunaa mausteilla – tai lisää suoraan pastoihin, kastikkeisiin, salaatteihin tai tacotäytteisiin ruoanvalmistuksen lopulla. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser: Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
By yllapitaja
Näin sitä ajetaan Hitmix paistovalmis makulajitelma kotimaisesta kirjolohifileestä on kypsennystä vaille valmista evästä. Pakkaus sisältää kolme makua: kevätsipuli-sitruuna, blanko (maustamaton) ja puutarhayrtit. Paista kaloja nahkapuoli ylöspäin kuumassa grillissä tai pannulla keskilämmöllä muutama minuutti tai 180 asteisessa uunissa noin 12 min. Tuunaa maustamaton filee makusi mukaan mieluisaksi suolalla, sitruunalla ja yrteillä. Nauti pottujen tai kasvisten kaverina … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Teriyaki -kirjolohikuutio Teriyaki regnbåglaxkuber Pakkaus rasia, 250 g GTIN-koodi 6430071600467 Näin sitä ajetaan Teriyaki kirjolohikuutiot ovat kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kalapalat kypsiksi pannulla keskilämmöllä tao 180 asteisessa uunissa noin 12 min. Japanilainen makukimara toimii wokkiruuissa nuudelien ja kasvisten kaverina, salaattien seurana sekä riisin rinnalla. Lisää ideoita. Ainesosaluettelo/Ingredienser Kasvatettu kirjolohi 82 % (Oncorhynchus mykiss), … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Curry Masala -kirjolohikuutio Curry Masala regnbåglaxkuber Pakkaus rasia, 250 g GTIN-koodi 6430071601211 Näin sitä ajetaan Curry Masala -kirjolohikuutiot ovat kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kalapalat kypsiksi pannulla keskilämmöllä tai 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Intialainen makukimara toimii wokkiruuissa nuudelien ja kasvisten kaverina, salaattien seurana sekä riisin rinnalla. Lisää ideoita täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Viljelty KIRJOLOHI … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipala Salladslök-citron regnbågslaxbit Pakkaus rasia, 300 g GTIN-koodi 6430071601358 Näin sitä ajetaan Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista pannulla keskilämmöllä kypsäksi tai 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Itämaisen aromikas, sopuisan sitruksinen kalaherkku passaa buenosti pastan pariksi, wrappeihin ja wokkeihin sekä salaattien seuraksi. Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Togarashi-kirjolohipalaTogarashi regnbågslaxbit Pakkaus rasia, 300 g GTIN-koodi 6430071600788 Näin sitä ajetaan Togarashi-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti ja vippaa kala nahkapuoli alaspäin kuumaan grilliin tai uuniin. Paista kypsäksi muutama minuutti. Japanilainen makukimara toimii buenosti burgereissa, kesäkasvisten kera ja salaatin seurana. Ainesosaluettelo/Ingredienser Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), chilipippuri, appelsiininkuori, musta SEESAMINSIEMEN, valkoinen SEESAMINSIEMEN, sichuaninpippuri, … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Teriyaki-kirjolohipala Teriyaki regnbågslaxbit Pakkaus rasia, 300 g GTIN-koodi 6430071600771 Näin sitä ajetaan Teriyaki-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti, purista pussista mausteseos pintaan ja vippaa kalapala kuumaan grillin tai uuniin nahkapuoli alaspäin. Paista kypsäksi muutama minuutti. Japanilainen makukimara toimii buenosti burgereissa, kesäkasvisten kera ja salaatin seurana. Ainesosaluettelo/Ingredienser KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), SOIJAKASTIKE (SOIJAPAPU, VEHNÄJAUHO, … Continued
By yllapitaja
Tuotenimi Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala Pakkaus rasia, 290 g GTIN-koodi 6430071601860 Näin sitä ajetaan Rapsakka maissipaneroidut kirjolohifileepalat remoulademajoneesilla ovat paistamista vaille valmista evästä: kypsessä pannulla öljyssä tai voissa keskilämmöllä pari minuuttia puoleltaan. Dippaa majoneesiin ja nauti. Toimii myös burgerin, tacojen tai salaatin täytteenä! Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser VILJELTY KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, 70%), Remoulade (rapsiöljy, vesi, … Continued