Siirry sisältöön

Kalalaji: Kirjolohi

Teriyaki kirjolohipala, 300 g

By yllapitaja

Tuotenimi Teriyaki-kirjolohipala Teriyaki regnbågslaxbit Pakkaus rasia, 300 g GTIN-koodi 6430071600771 Näin sitä ajetaan Teriyaki-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti, purista pussista mausteseos pintaan ja vippaa kalapala kuumaan grillin tai uuniin nahkapuoli alaspäin. Paista kypsäksi muutama minuutti. Japanilainen makukimara toimii buenosti burgereissa, kesäkasvisten kera ja salaatin seurana. Ainesosaluettelo/Ingredienser KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), SOIJAKASTIKE (SOIJAPAPU, VEHNÄJAUHO, … Continued

Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala, 290 g

By yllapitaja

Tuotenimi Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala Pakkaus rasia, 290 g GTIN-koodi 6430071601860 Näin sitä ajetaan Rapsakka maissipaneroidut kirjolohifileepalat remoulademajoneesilla ovat paistamista vaille valmista evästä: kypsessä pannulla öljyssä tai voissa keskilämmöllä pari minuuttia puoleltaan. Dippaa majoneesiin ja nauti. Toimii myös burgerin, tacojen tai salaatin täytteenä! Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser VILJELTY KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, 70%), Remoulade (rapsiöljy, vesi, … Continued

Arkinen kirjolohifilee, 550 g

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Arkinen kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kala kypsäksi pannulla keskilämmöllä tai 180 asteisessa uunissa noin 8-12 min. Mausta suolalla, sitruunalla ja yrteillä. Nauti kasvisten kaverina, salaatin seurana tai perinteiseen tapaan pottujen parina. Sopii myös soppakattilaan ja pastaruokiin! Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Blanko kirjolohipala, 300 g

By yllapitaja

Tuotenimi Blanko-kirjolohipalaLättsaltad regnbågslaxbit Pakkaus rasia, 300 g GTIN-koodi 6430071600795 Näin sitä ajetaan Blanko-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti ja vippaa kala nahkapuoli alaspäin kuumaan grilliin tai uuniin. Paista kypsäksi muutama minuutti, tuunaa yrteillä tai sitruunalla — tai nauti sellaisenaan. Grillikala toimii buenosti burgereissa, kesäpottujen tai -kasvisten kaverina ja salaatin seurana. Ainesosaluettelo/Ingredienser Viljelty KIRJOLOHI … Continued

Särmä kirjolohikuutio, 250 g

By yllapitaja

Tuotenimi Särmä kirjolohikuutio Särmä regnbågslaxkub Pakkaus rasia, 250 g GTIN-koodi 6430071601716 Näin sitä ajetaan Särmä suolattu tuorekirjolohikuutio on paistamista vaille valmista evästä. Avaa paketti ja kypsennä pannulla keskilämmöllä muutama minuutti. Tuunaa yrteillä tai sitruunalla – tai nauti sellaisenaan. Sopii salaattiin, wokkeihin ja wrappeihin. Kokeile myös keittoihin! Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. … Continued

Savu-chili kirjolohipala, 300 g

By yllapitaja

Tuotenimi Savu-chili kirjolohipala Pakkaus säilyke, 300 g GTIN-koodi 6430071601655 Näin sitä ajetaan Savu-chili kirjolohipala on kypsää evästä. Avaa siis purkki ja nauti. Tämä kätevä kalaherkku toimii maustetun tonnikalan tavoin mm. pizzan, lasagnen tai uuniperunan täytteenä. Sopii myös retkiruoaksi! Lisää ideoita kokkaukseen täällä. Ainesosaluettelo/Ingredienser KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss) ja LOHI (Salmo salar) yht. 83%, sinappi (vesi, sokeri, … Continued

Old school Kylmäsavukirjolohipala, 200 g

By yllapitaja

Tuotenimi Old school Kylmäsavukirjolohipala Kallrökt regnbåglax Pakkaus Skin-pakkaus, 200 g GTIN-koodi 6430071600160 Näin sitä ajetaan Old School Kylmäsavukirjolohipala on valmista evästä. Siis avaa paketti ja nauti. Se toimii kelpoisesti myös mm. sushissa tai simppelisti leivän lisukkeena. Ainesosaluettelo/Ingredienser Kasvatettu Kirjolohi (Oncorhynchus mykiss), suola. / Odlad REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss), salt. Voimakassuolainen, stark salt. Ravintosisältö / Näringsvärde / … Continued

Old School kylmäsavukirjolohisiivu, 150 g

By yllapitaja

Tuotenimi Old School kylmäsavukirjolohisiivu Kallrökt regnbåglax skivad Pakkaus Skin-pakkaus, 150 g GTIN-koodi 6430071600177 Näin sitä ajetaan Old School Kylmäsavukirjolohisiivu on valmista evästä. Siis avaa paketti ja nauti. Se toimii kelpoisesti myös mm. sushissa tai simppelisti leivän lisukkeena. Ainesosaluettelo/Ingredienser Kasvatettu KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. / Odlad REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss), salt. Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g … Continued

Klassikko Graavikirjolohisiivu, 150 g

By yllapitaja

Tuotenimi Klassikko Graavikirjolohisiivu Gravad regnbåglax skivad Pakkaus skin, 150 g GTIN-koodi 6430071600184 Näin sitä ajetaan Klassikko Graavikirjolohi on valmista evästä. Siis avaa paketti ja nauti. Se toimii kelpoisesti myös mm. sushissa tai simppelisti leivän lisukkeena. Ainesosaluettelo/Ingredienser Kasvatettu KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola, sokeri. / Odlad REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss), salt, socker. Voimakassuolainen, stark salt. Ravintosisältö / Näringsvärde … Continued

Maestro loimukirjolohipala, 170 g

By yllapitaja

Tuotenimi Maestro loimukirjolohipala, 170 g Flammad regnbåglax Pakkaus skin-pakkaus, 170 g GTIN-koodi 6430071600245 Näin sitä ajetaan Maestro Loimukirjolohipala on kypsää evästä. Siis avaa paketti ja syö. Se toimii myös buenosti mm. burgereissa ja salaateissa. Jos kaipaat lämpöä ruokaasi, käytä kalaa 175°C uunissa 10 min. Ainesosaluettelo/Ingredienser Kasvatettu KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. / Odlad REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss), … Continued