Siirry sisältöön
kalaonni-arkinen-kirjolohifilee.jpg

Arkinen kirjolohifilee, 550 g

Näin sitä ajetaan

Arkinen kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kala kypsäksi pannulla keskilämmöllä tai 180 asteisessa uunissa noin 8-12 min. Mausta suolalla, sitruunalla ja yrteillä. Nauti kasvisten kaverina, salaatin seurana tai perinteiseen tapaan pottujen parina. Sopii myös soppakattilaan ja pastaruokiin! Lisää ideoita kokkaukseen täällä.

Ainesosaluettelo/Ingredienser

VILJELTY KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss) / ODLAD REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss).

Tuotetiedot

Tuotenimi

Arkinen ruodittu kirjolohifilee

Pakkaus

rasia, 550 g

GTIN-koodi

6430071601839

Allergeeni

kala

Erätieto

eränumero ja pakkauspäivä

Kalan alkuperämaa

Suomi

Säilyvyysaika

viimeinen käyttöpäivä pakkauksessa

Säilytysohje

0-3°C

Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Ravintosisältö

energia/energi

638 kJ / 153 kcal

rasva/fett

9,6 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 1,9 g

hiilihydraatit/kolhydrater

0 g josta sokereita/varav sockerarter 0 g

proteiini/protein

16,8 g

suola/salt

0,1 g