Siirry sisältöön

REKRY: KALAMESTARI KALAVAPRIIKKI OY:LLE

kalaonni-kalamestari-rekry-2023-1200x628-min.jpg

Tiedätkö osaavasi myydä ja tykkäät tehdä tulosta? Oletko luontainen verkostoituja, joka nauttii esiintymisestä ja vauhdikkaasta työstä ihmisten parissa? Olisitko mielelläsi aitojen makujen ja meiningin lähettiläs? Haluaisitko edustaa vahvassa kasvussa olevaa kotimaista ruokabrändiä, joka potki ihan siikana jo heti syntyessään?

Etsimme Kalamestaria Helsinkiin

Kalavapriikki Oy on kuopiolainen kalaruokatalo. Sen alla valmistamme armottoman laadukkaita ja helposti lähestyttäviä Kalaonni-tuotteita, jotka sopivat urbaaniin elämäntyyliin.

Kalaonni onkin parasta, mitä me Kalavapriikilla tiedämme. Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme kiireisiä betonimeren markettikalastajia.

Kalamestarin työssä lähestyt uusia asiakkaita ja vaalit jo syntyneitä asiakassuhteita ammattimaisella ja toimeliaalla otteella. Tehtäviisi kuuluu myyntityötä kalatiskin ääreltä ja mahdollisia myyntiedustuskeikkoja asiakkaidemme luona ravintoloissa tai messuilla.

Työpaikkanasi toimii Kalavapriikin ja Metrotukun yhteistyönä syntynyt Kalavapriikin tuoretiski, joka sijaitsee Helsingin Konepajalle avattavassa uudessa Metrotukussa. Työssäsi kalatiskillä vastaat ensiluokkaisen ja yksilöllisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ravintola-alan asiakkaillemme.

Tehtävä edellyttää:
– myynti- ja palveluhenkisyyttä, neuvottelutaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja tulosvastuullisuutta
– ammatillista erityisosaamista kala-alalta ja vahvaa kalojen sekä äyriäisten tuotetuntemusta
– suullista ilmaisukykyä sekä englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi:
– Kokemuksen myyntitehtävistä etenkin tukkukaupan saralta
– Hyvät verkostot alueen yrityksiin
– Intohimoa kalakauppaan

Tarjoamme sinulle:
– Vakituisen työsuhteen kotimaisessa, kasvavassa yrityksessä
– Myytäväksi erinomaiset tuotteet, joista sinun ei tarvitse kertoa kalavaleita
– Lämminhenkisen työyhteisön ja vahvan organisaation tuen
– Hyvät työsuhde-edut (mm. ePassi, puhelinetu. Lisäksi neuvoteltavissa työsuhdepyörä)

Rekrytointiprosessissa apunamme on Go On -henkilöstöpalvelut. Tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan Kalavapriikki Oy:n työntekijäksi. Kysy lisää työpaikasta Go On henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Juulia Pulkkiselta, 040 175 7224 (ma-pe 8-16) tai juulia.pulkkinen@go-on.fi. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 20.08.2023.

https://go-on.likeit.fi/jsp/duuni/responsiveapplication/ResponsiveApplication.jsp?id=0&register=1&advertId=168140105