Siirry sisältöön

(4 henkilölle). Valmistusaika noin 20 min

Ainekset:

8 kpl soft-tacoja (pehmeitä tortillalettuja tai -veneitä)

400 g maustettua lämminsavulohta (esim. 2 pkt Kalaonnin Lime-Chili lämminsavukirjolohi)

1 kiinankaali

3 porkkanaa

3 omenaa

2 dl majoneesia

0,5 dl seesaminsiemenöljyä

2 rkl gochujang-chilitahnaa

0,5 dl kuorittuja seesaminsiemeniä

1 nippu korianteria

2  limeä

Vihreää tabascoa

Sormisuolaa

 

Valmistusohjeet:

  • Leikkaa kiinankaali pituussuunnassa neljään osaan ja leikkaa suikaleiksi.
  • Poista omenoista siemenkota, viipaloi ja leikkaa suikaleiksi.
  • Leikkaa kuorittu porkkana kolmeen osaan, viipaloi ja leikkaa suikaleiksi.
  • Mausta majoneesi sekoittamalla siihen kulhossa gochujang-tahna sekä seesaminsiemenöljy.
  • Paahda seesaminsiemenet pannulla miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. 
  • Lämmitä tortillaletut uunissa tai paahda kevyesti pannulla.
  • Kasaa annokset nostelemalla tortillaletuille kasvissuikaleet ja lämminsavukirjolohi viipaleina. 
  • Lisää gochujang-seesamimajoneesi ja muutama tippa vihreää tabascoa. 
  • Viimeistele annokset limemehulla, paahdetuilla seesaminsiemenillä ja korianterilla. Mausta sormisuolalla.

 

Vinkki illanistujaisiin!  Käytä taco-kuorina tortillaveneitä ja voit kasata kalatacot etukäteen valmiiksi ennen vieraiden saapumista.







Muita reseptejä samasta tuotteesta