Kalahampurilaiset
60 min
Marinadi kalalle
- 60 ml mirin
- 100 g Miso-tahnaa
- 1 rkl soijakastike
- 300 g kuha- tai ahvenfileitä
Kaalisalaatti
- 12 pientä punakaalta
- 1 kpl porkkanaa
- 1 salottisipuli
- 1/2 dl majoneesia
- 1/2 dl ranskankermaa
- 2 tl wasabi-tahnaa
- 2 rkl appelsiinimehua
- sokeria
- suola
Hölskykurkut
- 12 kpl kurkkua
- n. 2 rkl riisiviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- n. 1/4 tl suolaa
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Lisäksi
- Sriracha-chilikastiketta
- 4 kpl Brioche-sämpylää
- Nippu paksoin lehtiä
- 1 dl korianteria, tuoreita lehtiä
1.Nypi ruodot tarkasti pois kalafileistä. Leikkaa kuhafilee noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Puolita ahvenfileet tarvittaessa. Sekoita marinadi ja anna kalat maustua siinä jonkin aikaa.
2.Raasta kaali ja kuoritut porkkanat karkealla terällä. Voit myös leikata kaalin veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipulit.
Sekoita kasvikset laakeassa kulhossa.
Yhdistä kastikeainekset. Lisää salaattiin.