Siirry sisältöön

Kreikkalainen uunikirjolohi

60 min

4

Ainekset:

1 pkt Arkinen kirjolohifilee
200 g fetaa
1 kpl solo valkosipuli
100 g kirsikkatomaattia
basilikaa
couscousia/bulguria/qvinoaa
100 g kurkkua
1 kpl punasipuli
1 kpl paprika
1 kpl lime
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:

  1. Valmista couscous, bulguri tai qvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna joukkoon kurkku, punasipuli, paprika, basilika. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja limemehulla.
  3. Leikkaa Kalaonni Arkinen kirjolohifileeseen viiltoja. Mausta file suolalla ja mustapippurilla.
  4. Leikkaa valkosipuli ja kirsikkatomaatti ohuiksi viipaleiksi ja hienonna basilika. Sekoita pienen määrän oliiviöljyn kanssa leikattu valkosipuli, tomaatti, basilika. Murskaa tai viipaloi feta joukkoon. Hiero seos kalan pintaan ja kalaan tehtyihin viiltoihin.
  5. Paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia kunnes kala on kypsää. Voit käyttää lopuksi uunin grillivastusta saadaksesi pintaan kauniin paahdetun värin.
Kalaonni kreikkalainen uunilohi resepti

Muita reseptejä samasta tuotteesta