Siirry sisältöön

Savu-chili kirjolohimunakas

20 min

4

Ainesosat

Kalaonni Savu-Chili kirjolohipalasäilyke
6 kpl kananmunia
1 kpl punasipuli
200 g fetajuustoa
100 g kirsikkatomaatteja
tuoreita yrttejä esim. basilikaa ja rakuunaa
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä

Valmistus

Hienonna punasipuli ja yrtit, murra fetajuusto ja puolita kirsikkatomaatit. Riko kananmunien rakenne ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita paistinpannulle tilkka rypsiöljyä ja laita kananmunamassa pannulle. Paista keskilämmöllä noin 3 minuuttia, lisää tämän jälkeen Savu-chili kirjolohipala, fetajuusto, kirsikkatomaatit, punasipuli sekä yrtit. Jatka paistamista vielä kunnes kananmunamassa on kokonaan hyytynyt.

Kalaonni ruokaisa kalamunakas