Siirry sisältöön

Cajun loimukirjolohipata ja basmatiriisi

40 min

Tästä ohjeesta saat annokset neljälle henkilölle. Valmistusaika 40 minuuttia.

Yksi sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 varsisellerin vartta
2 porkkanaa
2 kpl makeita paprikoita
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
Loraus valkoviinietikkaa
1 prk Creme fraiche
Loraus kalafondia
3 dl basmatiriisiä
Suolaa
Tuoreita yrttejä (esim. lehtipersiljaa)
2 pkt Cajun loimukirjolohi

Valmistusohjeet:

Kuori ja pilko kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset kattilaan, freesaa hetki.
Lorauta joukkoon hieman valkoviinietikkaa ja anna kiehahtaa reilusti. Kun etikka on kiehahtanut lisää joukkoon tomaattimurska ja kalafondi. Anna padan hautua miedolla lämmöllä kunnes kasvikset on sopivan kypsiä (voi jäädä hieman purutuntumaa).

Keitä riisiä ohjeen mukaan. Lisää pataan lopuksi creme fraiche ja anna padan lämmetä (mutta ei kiehua) ja lisää hieman suolaa.

Lämmitä Cajun loimukirjolohi uunissa. Lisää pataan reilusti tuoreita yrttejä.

Kalaonni resepti Cajun loimukirjolohipata ja basmatiriisi