Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Graavikirjolohi-skagen

Graavikirjolohi-skagen

20.9.2021

Kalaonni resepti Graavikirjolohi skagen

Valmistusaika 30 minuuttia.

Yksi punasipuli
120 g smetanaa
4 rkl majoneesia
Puolikas ruukku tilliä
Ruisleipää
1 pkt Klassikko Graavikirjolohisiivu

Valmistusohjeet:

Laita smetana kulhoon ja vatkaa se kovaksi vaahdoksi. Kuori sipuli ja leikkaa pieneksi kuutioiksi, lisää smetanan joukkoon.

Hienonna graavikirjolohi ja tilli, lisää ne smetanan joukkoon. Lisää kulhoon vielä majoneesi ja sekoita.

Leikkaa ruisleivästä sopivan kokoisia viipaleita ja paahda niitä kevyesti.

Laita graavikirjolohimassaa leivän päälle lusikalla ja koristele tillillä.

Kalaonni resepti Graavikirjolohi skagen

Uusimmat reseptit

Paholaisen burger

1.6.2023

Kylmäsavukirjolohirieska

1.6.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva