Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Graavisiika-ceviche

Graavisiika-ceviche

27.12.2021

Kalaonni resepti Graavisiika ceviche

Valmistusaika noin 20 minuuttia.

Yksi punasipuli
Yksi valkosipulinkynsi
Yksi sitruuna
Yksi pieni fenkoli
1 tl sokeri
1 pkt Kruunu Graavisiika
1 prk creme fraichea

Valmistusohjeet:

Kuori ja hienonna sipulit ja fenkoli pieneksi. Raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista mehut. Hienonna sekaan siika, lisää joukkoon sokeri ja sekoita. Lisää tarvittaessa suolaa.

Cevicheen voi halutessaan lisätä myös creme fraichea.

kalaonni reseptI graavisiika ceviche

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Runkausjoen lohitalkoissa istutetut kalanpoikaset pärjänneet luonnossa erinomaisesti

29.8.2023

Kalaonnin tuoteuutuudet kotimaisesta kalasta vastaavat arjen ruokahaasteisiin

24.8.2023

Vastuullinen kala on ilmastohyvis – kotimainen muikku pärjää vertailussa jopa kasvipohjaisiin tuotteisiin

15.8.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva