Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
Etusivu / Reseptit / Graavisiika-ceviche

Graavisiika-ceviche

27.12.2021

Kalaonni resepti Graavisiika ceviche

Valmistusaika noin 20 minuuttia.

Yksi punasipuli
Yksi valkosipulinkynsi
Yksi sitruuna
Yksi pieni fenkoli
1 tl sokeri
1 pkt Kruunu Graavisiika
1 prk creme fraichea

Valmistusohjeet:

Kuori ja hienonna sipulit ja fenkoli pieneksi. Raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista mehut. Hienonna sekaan siika, lisää joukkoon sokeri ja sekoita. Lisää tarvittaessa suolaa.

Cevicheen voi halutessaan lisätä myös creme fraichea.

kalaonni reseptI graavisiika ceviche

Uusimmat reseptit

Äitienpäivän paistettu siika ja kylmäsavuhaukisalsa

2.5.2022

Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta varhaiskaaliwokilla

25.4.2022

Ajankohtaista

Kalaonni yhteistyöhön Puijon Pesiksen kanssa

13.5.2022

Kalaonnin raikkaat uutuustuotteet tuovat kevään kuluttajien lautasille

25.4.2022

Rekry: etsimme Kalaonnin brändilähettilääksi myyntiedustajaa

18.2.2022

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. 020 7170 240

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva