Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Kevätsipuli-Sitruuna -kirjolohta ja chimichurria

Kevätsipuli-Sitruuna -kirjolohta ja chimichurria

17.2.2023

Kalaonnen Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipalasta valmistettu annos.

Neljälle hengelle

2 pakettia Kalaonni Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipaloja
400g maa-artisokkaa
100g mustakaalia
4 omenaa
1 kevätsipuli
1 chili
2 nippua lehtipersiljaa
50g parmesaania
50g pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
1 sitruuna
2dl rypsiöljyä
Voita
Suolaa

 

Valmistusohjeet:

Mausta maa-artisokat öljyllä sekä suolalla ja paahda 180-C asteisessa uunissa noin 40 minuuttia kunnes kypsiä. 

Paahda pinjansiemeniä 180-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai paistinpannulla matalalla lämmöllä. Soseuta rouheasti sauvasekoittimella paahdetut pinjansiemenet, lehtipersilja, raastettu parmesaani, valkosipuli, chili, raastettu sitruunankuori sekä mehu ja rypsiöljy. Mausta suolalla.

Leikkaa mustakaali ja omena suikaleiksi. 

Laita pannuun ruokalusikallinen rypsiöljyä sekä nokare voita ja paista kalan maustepintaa pari minuuttia. Aseta kala tämän jälkeen uuniastiaan nahkapuoli alaspäin ja kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

Pyöräytä paahdetut maa-artisokat, mustakaali- ja omenasuikaleet ruskistuneessa kalan paistorasvassa. Lisää suolaa tarvittaessa.

Viimeistele annokset leikatulla kevätsipulilla.

 

Kalaonnen Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipakkaus ja siitä valmistettu annos.

 

Uusimmat reseptit

Paholaisen burger

1.6.2023

Kylmäsavukirjolohirieska

1.6.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva