Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Kevätsipuli-Sitruuna kirjolohta ja soijalla maustettuja kasviksia

Kevätsipuli-Sitruuna kirjolohta ja soijalla maustettuja kasviksia

8.8.2023

1 pkt / 300 g Kevätsipuli-Sitruuna kirjolohipala
1 fenkoli
1 kevätsipuli
60 g majoneesia
1 sitruuna
Soijaa
Öljyä

Valmistusohje:

Leikkaa fenkoli viipaleiksi. Öljyä fenkoliviipaleet sekä kevätsipulipuntti kevyesti.

Grillaa kevätsipuli-sitruuna kirjolohipalat, fenkoliviipaleet sekä kevätsipuli puntti nuotiolla halsterissa tai ritilällä noin 4-5 minuuttia per puoli kunnes kala on kypsää.

Mausta fenkoliviipaleet ja kevätsipuli soijalla sekä sitruunamehulla. Tarjoile majoneesin kanssa.

Kevätsipuli-sitruuna kirjolohta ja soijalla maustettuja kasviksia.

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Runkausjoen lohitalkoissa istutetut kalanpoikaset pärjänneet luonnossa erinomaisesti

29.8.2023

Kalaonnin tuoteuutuudet kotimaisesta kalasta vastaavat arjen ruokahaasteisiin

24.8.2023

Vastuullinen kala on ilmastohyvis – kotimainen muikku pärjää vertailussa jopa kasvipohjaisiin tuotteisiin

15.8.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva