Siirry sisältöön

Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta varhaiskaaliwokilla

30 min

Valmistusaika 30 minuuttia.

1 pkt Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipala
150 g varhaiskaalia
1 pieni sipuli
Puolikas fenkoli
1 kpl solo valkosipulin kynsi
2-3 lehtikaalin oksaa
1 rkl kurpitsan siemeniä
öljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria

Varhaiskaaliwokin valmistaminen
Leikkaa suikaleiksi varhaiskaali, sipuli, valkosipuli, fenkoli ja lehtikaali. Laita pannuun tilkka öljyä ja lisää sipuli sekä valkosipuli. Paista niitä hetki. Lisää pannulle varhaiskaali ja fenkoli ja wokkaa hetki. Kun kasvikset alkavat olemaan kypsiä, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi lehtikaali ja siemenet ja lämmitä wokkia vielä hetki.

Kalapalan valmistaminen
Laita pannuun nokare voita ja paista kalan maustepintaa hetki. Aseta kala sitten uuniastiaan nahkapuoli alaspäin ja kypsennä loppuun uunissa kiertoilmalla 180 asteessa 12 minuuttia.

Lisäkkeeksi sopii hyvin paahdetut varhaisperunat ja kermaviilikastike.

Kalaonni Kevätsipuli-sitruuna kirjolohi