Siirry sisältöön

2 pakettia Lime-chili lämminsavukirjolohipalaa
2 avokadoa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 veriappelsiini
2 lehtikaalta
1dl kuohukermaa
100g parmesania
2rkl pastan keitinvettä
50g suolapähkinöitä
500g pastaa
1 nippu tuoretta basilikaa
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria

 

Valmistusohjeet:

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota öljyssä kypsäksi.

Kuori avokado, poista kivi ja kuutioi sekä hienonna lehtikaali. Lisää kattilaan ja kuullota hetki.

Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi.

Lisää kerma ja kiehauta.

Lisää 2rkl pastan keitinvettä sekä veriappelsiinin kuori ja mehu.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää Lime-chili lämminsavukirjolohi paloiteltuna.

Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Koristele annokset basilikalla, raastetulla parmesanilla ja suolapähkinöillä.

Kalaonnen Lime-chili -paketti ja siitä kokattu annos pöydällä.

 

Muita reseptejä samasta tuotteesta