Siirry sisältöön

Paholaisen burger

20 min

2 pakettia Kalaonni Paholaisen loimukirjolohta
4kpl Briossi burgersämpylää
1 punasipuli
4 viipaletta vuohenjuustoa
8rkl Sriracha-majoneesia (majoneesia ja sriracha-kastiketta)
jääsalaattia

 

Valmistusohjeet:

Poista kalasta nahka, puolita ja lämmitä grillissä.

Grillaa vuohenjuustoviipaleet molemmin puolin kunnes väri kullanruskea.

Lämmitä briossisämpylät grillissä.

Leikkaa punasipuli viipaleiksi.

Kasaa hampurilainen: lisää sämpylän pohjaan ja hattuun lusikallinen sriracha -majoneesia. Laita pohjalle salaatinlehti, paholaisen loimukirjolohi, vuohenjuusto sekä punasipuli.

 

 

Kalaonni Paholaisen loimukirjolohesta valmistettuja burgereita ja tuotepakkaus.