Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Paholaisen hodarit

Paholaisen hodarit

25.10.2021

Kalaonni resepti Paholaisen hodarit

Tästä ohjeesta saat kahdeksan hodaria. Valmistusaika 40 minuuttia.

0,5 kg kaalia
Kaksi shalottisipulia
Kaksi porkkanaa
Loraus soijakastike
Loraus paahdettua seesamiöljyä
5 rkl majoneesia
8 kpl briossi hot dog -sämpylöitä
2 pkt Paholaisen loimukirjolohta
1 rs salaattisekoitusta
Kourallinen seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet:

Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat , suikaloi kaali ja pilko shalottisipulit kulhoon. Kaada joukkoon soijaa ja seesamiöljyä ja sekoita hyvin.

Anna salaatin ”kypsyä” jonkin aikaa, kunnes kaali ja porkkana ovat hieman pehmenneet. Leikkaa paholaisen loimukirjolohipalat neljään osaan ja lämmitä ne uunissa.

Lisää salaattiin majoneesi ja sekoita. Lämmitä sämpylät ja kasaa hodarit.

Halutessasi viimeistele annos yrttisalaatilla ja seesaminsiemillä.

Kalaonni resepti Paholaisen hodarit

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Kala on kaamosajan voimaruokaa – tunnetko nämä kolme syytä syödä kalaa?

23.11.2023

Kalavapriikki valittiin vuoden parhaaksi tuottajaksi – yritys avaa nyt innovaatioprosessinsa salat

26.10.2023

Alltech Fennoaqua myi Benella-tuotemerkin kalaruokatalo Kalavapriikille

23.10.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva