Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

23.8.2018

Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

Reseptit: Anssi Kantelinen / Ravintola UrbanAinekset (4 annosta)

  • 200 g yrttigraavilohta
  • 400 g (raakapaino) orzo jyväpastaa keitettynä
  • 1 ruukku viinisuolaheinää

Kastike:

  • 1,5 dl valkoviinietikka
  • 1 dl valkoviiniä
  • 0,5 l punajuurimehua
  • 250 g voita kuutioituna
  • suolaa

Keitä etikkaa ja viiniä niin, että jäljellä on n. puolet alkuperäisestä määrästä. Lisää mehu ja keitä niin, että jäljelle jää noin puolet nesteenmäärästä. Nosta liemi pois liedeltä ja vatkaa joukkoon kuutioitu voi. Mausta suolalla.

Yhdistä pannussa tai kattilassa pasta, lohet ja kastike. Lämmitä nopeasti ja tarjoile hapokkaan viinisuolaheinän kera.

Kuvat: Joonas Koponen / Spottikuva

Uusimmat reseptit

Paholaisen burger

1.6.2023

Kylmäsavukirjolohirieska

1.6.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva