Siirry sisältöön

Heinon Tukku Kuopio Oy:stä Kalavapriikki Oy

benella-kalaonni_2.jpg

Tiedote | Julkaisuvapaa 27.6.2018

Kala- ja hevituotteiden jalostaja Heinon Tukku Kuopio Oy tunnetaan jatkossa nimellä Kalavapriikki. Nimenmuutoksen myötä yritys profiloituu entistä vahvemmin laadukkaiden kalajalosteiden valmistajaksi. Kalanjalostus on ollut yrityksen ydintoimintaa jo vuodesta 2007. Vuonna 2016 käyttöön otetun uuden tehtaan teknologia ja kapasiteetti ovat nyt sellaisia, että yritys on valmis uuteen markkina-avaukseen. Kalavapriikki on luontevaa jatkoa liiketoiminnan kehitykselle.

Kalavapriikin vähittäismyyntiin tulevien tuotteiden brändi logoineen ja tuotteineen lanseerataan loppukesästä, jolloin julkaistaan myös uudet verkkosivut. Tunnuksena on “puhdas, tuore ja aito maku”. Tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, mutta nykyteknologiaa hyödyntäen. Kalavapriikista vastaavat ammattilaiset, joilla on kokemusta niin kala- ja liha- kuin muustakin elintarviketeollisuudesta.

Yritys on perustettu vuonna 1987. Nimenmuutoksen taustalla on yrityksen profiloiminen toimintaa paremmin kuvaavaksi, sekä Heinon Tukku Oy Kuopion toimitustukkuun sekoittuminen. Kalavapriikki Oy jatkaa entiseen tapaan myös hedelmien ja vihannesten jalostusta.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@kalavapriikki.fi

Muuten yhteystiedot ja Y-tunnus 2130903-1 säilyvät ennallaan.

Lisätietoja

Jari Korhonen, toimitusjohtaja, Kalavapriikki Oy, puh. 050 5438163