Siirry sisältöön

Kalaonni-tuotteet S-Ryhmän kaupoissa valtakunnallisesti

kalaonni-tuotteet-sryhma-2.jpg

Kalaonni-tuotteet löytyvät nyt Prismoista, Herkuista sekä suurimmasta osasta S-Marketteja ympäri maan. Ensimmäiset toimitukset kaikkialle Suomeen lähtivät 25.4.2019.

S-Ryhmän ja Kalavapriikin yhteistyön myötä asiakkaat kautta Suomen saavat valittavakseen kotimaisen aidosti ympäristövastuullisen tuotteen. Vähittäismyynnissä olevat pakkaukset ovat pääosin kartonkia. Pakkaukset voi siis laittaa suoraan kartonkeräykseen lukuunottamatta pientä määrää muovia, joka kuuluu energiajätteisiin. Kalan hankinnassa etusijalla on kotimaassa kasvatettu kala. Kalavapriikki on muun muassa hankkinut oikeuden käyttää tuotteissaan Benellan brändiä, joka kertoo vastuullisesti kasvatetusta ja terveellisestä kotimaisesta kalatuotteesta.

Kalavapriikin vuonna 2016 valmistunut tuotantolaitos on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Lisäksi osa laitoksen käyttämästä energiasta tuotetaan omalla aurinkoenergiavoimalalla. Lähivuosien tavoitteena on olla mahdollisimman omavarainen energian käytön suhteen.

Kalavapriikin kaikkea toimintaa määrittelee ympäristövastuullisuuden periaate. Kalojen elinympäristön kunnosta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää paitsi eettisyyden mutta myös mahdollisimman laadukkaan tuotteen vuoksi.

Kalaonni-brändi merkitsee aina laadukasta, aidon makuista ja tuoretta tuotetta.