Siirry sisältöön

Kalaonnilla on nyt uusi ilme

kalaonni-betonimeren-kalastajille-uusi-ilme-2021.jpg

Kalaonni on armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa ja helposti lähestyttävässä muodossa. Uudistuneen ilmeen sekä viestien tavoitteena on ollut ennen kaikkea esitellä kalaruoka uudessa valossa sekä karistaa siihen liittyviä vanhanaikaisuuden ja monimutkaisuuden mielikuvia. Samalla voimme tehdä paljon hyvää koko kala-alalle, elinkeinolle ja luonnolle.

Kalaruokaelämyksiä Suomesta, jotta keho, mieli ja luonto voisivat hyvin

Uusi brändimme on syntynyt laajan ihmisjoukon – asiakkaidemme, johdon ja työntekijöidemme – yhteistyön tuloksena. Olemme tunnistaneet oman paikkamme maailmassa, markkinoilla ja kuluttajien mielissä. Brändimme pohjautuu arvoihimme ja vahvuuksiimme, eli asioihin, joista me itse välitämme ja joiden myötä tuotteemme ovat maukkaita ja laadukkaita.

Uusi brändimme on arvolupaus korkeasta laadusta, hyvinvoinnista ja ilosta. Kalavapriikki kehittää, jalostaa ja myy laadukkaita kotimaisia kalatuotteita. Toiminnallamme edistämme ympäristön, kotimaisen kala-alan ja asiakkaidemme hyvinvointia.

Oman näköinen, oman makuinen

Uudella ilmeellämme haluamme pysäyttää ja herättää huomion. Väripaletin taustalla on ajatus arjen värikkyydestä, joka yhdistettynä persoonalliseen typografiaan tuo ilmeeseen leikkisyyttä. Kuvamaailma alleviivaa humoristisesti arkirealismia ja murtaa perinteisiä mielikuvia.

Ilmaisumme on kokonaisuudessaan rohkean värikästä. Uskallamme väittää tietävämme kalaruoasta lähes kaiken ja haluamme sen kuuluvan puheestamme. Haluamme olla kiinni tässä ajassa ja viestiä sopivan nokkelasti, koska huumori on arjen (ja kalaruoan) suola.

Kalaonni uusi ilme 2021

Kotimaisen kala-alan puolesta

Meitä on monia, jotka haluamme varmuudella lautasellemme puhtaita, vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä. Taattua Kalaonnea by Kalavapriikki -leima kertoo, että jokaisen tuotteen takaavat ihmisemme. Teemme Kalaonnia Kuopiossa ilolla, käsityötä kunnioittaen ja järkähtämättömin laatuvaatimuksin.

Koska kala on hyvää ja terveellistä evästä, haluamme kasvattaa kulutusta suuren yleisön keskuudessa. Siihen tarvitsemme uusia kalaruoan ystäviä. Emme ajattele myyvämme raaka-ainetta, vaan kalaruokaa, makumatkoja, ruokatrendejä, helppoutta ja hyvinvointia. Onnistuessamme koko markkina kasvaa ja kotimainen kala-ala voittaa.

Suosimme kotimaista, lähellä kasvanutta kalaa, jonka alkuperän tunnemme. Käytämme tuotteissamme lajikannoiltaan elinvoimaisia järvikaloja sekä ravintoarvoiltaan korkealaatuista Benella-kirjolohta, jota kasvatetaan Itämeren ravinteita kierrättäen. 

Betonimeren kalastajille

Uudistimme Kalaonni-tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme: nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Kaikki tuotteemme ovat joko valmista evästä tai vaativat lyhyen kypsennyksen. Jokainen pakkaus on varustettu helpolla nautintaohjeella, joka opastaa tuotteen käyttöön ja valmistamiseen.

Kalaonni uudet pakkaukset 2021

Tavoitteemme on, että kalaretki lähimarkettiin tempaisee sinut hetkessä aaltopahvin harmaasta arjesta tai juhlahumusta nautinnollisille makumatkoille, joiden muistelu herauttaa huulipielestäsi pisaran rinnuksille.

Ensimmäiset uuden ilmeen mukaiset pakkaukset ovat nyt myynnissä K-kaupoissa, S-Marketeissa, Prismoissa, Tokmanneissa ja Keskisellä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan taatusta Kalaonnesta!