Makumatkat Meksikoon ja Suomeen nyt kaupoissa – täyteläisesti marinoidut kirjolohisuikaleet tuovat twistiä arkeen
28.08.2025

Syksyn makumatkat ovat taas täällä! Pyöräytimme karttapalloa ja tällä kertaa uutuustuotteiden makuprofiilit osuivat maailman toiselta laidalta huumaavia tuoksuja tupsauttelevaan Meksikoon sekä kotoisaan Suomi-keittiöön. Lopputuloksena arkisten ja helppojen luottotuotteidemme sarja päivittyi kahdella täyteläisellä tuotteella. Nyt pääset maistelemaan kotimaista kirjolohisuikaletta joko taco-kermakastikkeessa tai pippurikermakastikkeessa.
Täyteläinen Taco -kirjolohisuikale hurmaa pirteydellään

Tacomaustettu kirjolohisuikale on Kalaonnin kunnianosoitus meksikolaiselle keittiölle. Ei liian tulista, vaan aromaattista ja lempeän mausteista. Siinä maistuvat muun muassa mieto chili, paprika, korianteri, juustokumina, valkosipuli ja ripaus oreganoa. Se sopii perheille, makumatkailijoille ja kaikille, jotka haluavat kokea meksikolaisen tunnelman ilman poltetta.
Täyteläinen Pippuri -kirjolohisuikale kunnioittaa pohjoista

Pippurilla maustettu kirjolohisuikale on ylistys suomalaisten suosikkimausteelle. Rakastetun mustapippurin kaverina tässä maistuvat myös rose- ja viherpippuri. Kolmen pippurin kimara tuo ruokaan ryhtiä ja lämpöä, mutta antaa myös muiden raaka-aineiden loistaa. Se sopii kotiruokaan ja arkiseen kokkailuun kaikille, joiden makumaailmassa pieni pippuri on ruoan sydän.
Pannulta lautaselle minuuteissa
Kotimaiset kirjolohisuikaleet on nopeat paistaa pannulla kypsäksi. Taco-kermakastikkeella maustetut suikaleet sujahtavat helposti esimerkiksi tortillojen täytteeksi. Pippuri-kermakastike taas toimii erinomaisesti perinteisten pottujen parina. Koska molemmissa suikaleissa on mukana kermainen maustekastike, sopivat molemmat buenosti myös riisin, couscousin ja bulgurin kaveriksi. Helppoa, nopeaa, terveellistä – ja ennen kaikkea maukasta.
Molemmat syksyn uutuustuotteet löydät ruokakaupoista kautta maan.