Siirry sisältöön

Wihuri Metro-tukun ja Kalavapriikin yhteistyöllä kotimaisen kalan erikoisosaamista tukkukauppaan

kalaonni-wihuri-metrotukku.jpg

Wihuri Metro-tukku ja Kalavapriikki ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Metro-tukku tuo palveluihinsa erikoistukkukaupan osaamista. Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Kalavapriikin hallinnoima kalan tuoretiski. Kalavapriikin tuotevalikoima ja erikoisosaaminen mahdollistavat Metro-tukun erottautumisen markkinassa.

”Euroopassa yleistukkukaupat ovat yhä enemmän ottaneet palveluihinsa erikoistukkuosaamista. Myös Metro-tukulla haluamme tuoda asiakkaille lisäarvoa yksilöllisemmällä palvelulla ja panostamalla tuoretuotteisiin. Kalavapriikin tuotteilla pystymme tarjoamaan laajasti kotimaista kalaa ja osaamista, joista ravintola-asiakkaamme hyötyvät aidosti”, kertoo toimialajohtaja Jukka Heinänen.

Metro-tukun ja Kalavapriikin yhteistyössä tärkeintä on, että ravintola-asiakkaat saavat mahdollisimman paljon irti kalavalikoimasta palveluineen.

”Kalavapriikilla on koko tuoteketju hallussa aina kalan kasvatuksesta lopputuotteeseen asti, mistä ravintoloiden on helppo viestiä asiakkailleen. Suomalaiselle järvikalalle on yhä enemmän kysyntää muun muassa vastuullisena valintana, ja autamme Metro-tukkua tarjoamaan ravintoloille entistä helpommin ja monipuolisemmin laadukasta järvikalaa sekä kalatietoutta”, sanoo Kalavapriikin toimitusjohtaja Jari Korhonen.

Metro-tukku ja Kalavapriikki aikovat rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä varmistaakseen joustavan palvelun asiakkaille.

”Koska ravintolayrittäjien tukeminen on molempien tavoitteena, suunnittelemme toimintaamme ennakoiden. Haluamme yhdessä tarjota palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat reagoida nopeasti ravintola-alan muutoksiin”, Heinänen tiivistää.

”Kaiken onnistumisen ja uskottavuuden edellytys on yhdessä tekeminen. Meillä on sitoutunut porukka, ja tiiviillä yhteistyöllä asiakkaat saavat parhaan hyödyn Kalavapriikin ja Metro-tukun yhteistyöstä”, Korhonen summaa.

Lisätietojen antajat:

Wihuri Metro-tukku
Jukka Heinänen
Toimialajohtaja
+358468512626
jukka.heinanen@wihuri.fi

Kalavapriikki
Jari Korhonen
Toimitusjohtaja
+358505438163
jari.korhonen@kalavapriikki.fi