Siirry sisältöön

Kalaonnin raikkaat uutuustuotteet tuovat kevään kuluttajien lautasille

kalaonni-kevatsipuli-sitruuna-green-curry-kirjolohipala-pakkaukset.png

Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoima on jälleen laajentunut kahdella raikkaalla kirjolohituotteella. Nämä kalaherkut tuovat kotikokkien keittiöihin kevään ja kesän makumaailman kätevästi lähikaupasta.

Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipala on itämaisen aromikas kalaherkku, jonka raikas maku syntyy sipulin, paprikan, valkosipulin, mustapippurin, ruohosipulin, inkiväärin, kevätsipulin, fenkolin ja sitruunamehun yhdistelmästä. Pannulla tai uunissa kypsennettävä sopuisan sitruksinen uutuus on omiaan erilaisissa pastoissa, wrapeissa, wokeissa ja salaateissa.

Kalaonni Kevätsipuli-sitruuna kirjolohi annos

Green Curry -kirjolohikuutio tuo itämaiset maut kalan ystävien lautasille. Pannulla paistettavassa herkussa maistuu yhdistelmä chiliä, sitruunaruohoa, valkosipulia, salottisipulia, galangajuurta, katkaraputahnaa, limetinkuorta ja korianterinjuurta. Erityisen hyvin Green-Curry-kirjolohikuutio sopii nuudelien, kasvisten, riisin tai salaattien rinnalle.

Kevään uutuustuotteet löydät hyvin varustelluista vähittäiskaupoista. Voit nostaa ne suoraan pakkauksesta pannulle tai uuniin ja nauttia kevään ja kesän mauista säällä kuin säällä.


Katso kuinka kokkaat Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohipalan

Tutustu Green Curry -kirjolohikuution wokkireseptiin