Siirry sisältöön

Kalaonnin tuoteuutuudet kotimaisesta kalasta vastaavat arjen ruokahaasteisiin

kalaonni-rapsakka-ja-arkinen-kirjolohi-pakkaukset.jpg

Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoima laajenee nyt kahdella nopealla kotimaisella kalaruokauutuudella. Ne kohottavat maullaan ja helppoudellaan tunnelmaa syksyn kiireiden kiristämissä kotikeittiöissä.

Arkinen kirjolohifilee on aina taatusti kotimaista kalaa

Betonimeren markettikalastajan ei tarvitse enää käännellä kymmeniä kalapaketteja kotimaisen kirjolohifileen löytymisen toivossa. Arkinen kirjolohifileen alkuperä on aina Suomi. Tuote täydentää Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoimaa jokaiselle tutulla ruoditulla perusfileellä. Klassikko maistuu koko perheelle pannulla tai uunissa paistettuna ja suolalla, sitruunalla ja yrteillä maustettuna. Kaveriksi kirjolohifileelle käy loistavasti peruna tai kasvikset. Kokeilunhaluiset voivat heittää Arkisen myös soppaan tai pastan sekaan.

Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala luo lämpimän tunnelman ruokapöytään

Syksyn toinen kotimaisen kalan uutuustuotteemme Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala on pinnalta rapea, sisältä mehevä vaativaankin makuun mieluisa kalaherkku, joka lämmittää koleilla syyskeleillä mieltä, vatsaa ja sormia. Tuote sopii sekä illanistujaisiin sormiruokana naposteltavaksi että lautaselta lisukkeiden kanssa nautittavaksi. Rapsakat voi paistaa pannulla, airfryerissä, rasvakeittimessä tai uunissa – ja aina onnistuu. Pannulla fileepalat kypsyvät parissa minuutissa öljyssä tai voissa ja dipataan paketissa mukana tulevaan remoulademajoneesiin.

Molemmat syksyn uutuustuotteet löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista kautta maan.