Siirry sisältöön

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

Tänä keväänä hellimme betonimeren markettikalastajia kolmella arkipaineita helpottavalla kalaruokauutuudella. Ne vievät makumatkoille valtamerten takaisiin keittiöihin ja suomalaisiin maalaismaisemiin. Samalla haluamme kertoa iloisen uutisen: käytämme tuotteissamme nyt vain kotimaista kirjolohta.

 

Sävyisän tulinen Paholaisen kirjolohipannu ei säikäytä herkkäsuistakaan

Mitä syntyy, kun kuumalla pannulla pyöräytetään paholaisen hillolla maustettua kotimaista kirjolohta ja loraus kookoskermaa? No, pahuksen hyvää kalaruokaa! Paholaisen kirjolohipannu on makean mausteinen Kalaonni-tuoteuutuus, josta valmistuu muutamassa minuutissa ateria kahdelle aikuiselle. Sen tekemiseen tarvitsee lisäksi vain purkin kookoskermaa ja keitettyä riisiä. Miedosti tulisena se miellyttää perheen herkkäaistisintakin herkkusuuta.

Makutaivas kaartuu leveänä Tropical Curry kirjolohipannussa

Kuvittele, että kielellesi aukeaa sateenkaaren lailla makuspektri hedelmäistä makeutta, chilin poltetta ja eksoottisia aromeja… Tropical Curry kirjolohipannu on aasialaiseen tyyliin maustettu paistovalmis tuote tuoreesta kotimaisesta laatukalasta ja kasviksista. Myös siitä valmistuu pannulla hetkisessä kokonainen ateria, jonka kasaamiseen tarvitsee itse tuotteen lisäksi vain purkin kookoskermaa ja keitettyä riisiä. Tässä kalaherkussa chili polttaa leppoisan tulista Paholaisen pannua hieman voimakkaammin.

Puutarhayrtit-savukirjolohessa maistuu Suomen kesä

Toisinaan urbaaneimmankin markettikalastajan yllättää ikävä kesäisiin maalaismaisemiin. Puutarhayrtit lämminsavukirjolohi lievittää kaipuuta ensipuraisulta. Kotoisten yrttilaarien antimet maistuvat uutuustuotteessa raikkaina leppälastuilla savustetun kirjolohen täyteläisyyden rinnalla. Tillinsiemen tuo lisäksi makuun häivähdyksen välimerellisen keittiön lämpöä ja syvyyttä – kuin muistumana mummon muinaiselta etelänlomalta.

Maut maailmalta, kala kotivesistä!

Haluamme tuoda Kalaonni-tuoteperheen kautta kalaruokaan uudenlaista helppoutta ja eksoottisia makuja. Raaka-aineissa suosimme silti aina kotimaista. Käytämme vain suomalaista kirjolohta. Siitä suuri osa on ravintoarvoiltaan sydänterveyden kannalta optimaalista Benella-kirjolohta, joka tulee Kalavapriikin omalta kasvattamolta Koillismaalta, Vääräniemen kalankasvattamosta.

Löydät Kalaonnin uutuustuotteet hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen!