Siirry sisältöön

Lämminsavukirjolohta ja varhaisperunasalaattia

30 min

2 pakettia Kalaonni Vanhan liiton lämminsavukirjolohipaloja
500g varhaisperunoita
1 nippu kevätsipulia
100g fetajuustoa
50g kapriksia
2 sitruunaa
1 valkosipulin kynsi
50g turkkilaista jogurttia
50g majoneesia
suolaa
mustapippuria

 

Valmistusohjeet:

Keitä varhaisperunat suolatussa vedessä. Jätä napakoiksi.

Sekoita keskenään turkkilainen jogurtti, majoneesi, fetajuusto, kaprikset ja hienonnettu valkosipuli. Mausta sitruunankuorella sekä -mehulla, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa lämminsavukirjolohipalat perunasalaatin kanssa, koristele leikatulla kevätsipulilla.

 

 

Kalaonnin Vanhan liiton lämminsavulohipakkaus.