Siirry sisältöön

Omenasalsa-kirjolohipyttipannu

40 min

Valmistusaika 40 minuuttia.

noin 3 keskikokoista perunaa
Yksi sipuli
Yksi pieni kesäkurpitsa
2 kpl omenoita
Reilusti basilikaa
Reilusti ruohosipulia
2 pkt Omenasalsa loimukirjolohta

Valmistusohjeet:

Pese perunat ja leikkaa ne pieniksi lohkoiksi. Kuori ja pilko sipuli. Paista pannulla perunoita ja sipulia hetki, kunnes ne alkavat kypsymään. Kuutioi kesäkurpitsa ja lohko omena.

Kun perunat ovat melkein kypsiä lisää joukkoon kesäkurpitsa ja omenat. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lämmitä kirjolohipalat uunissa 150 asteessa noin 10 minuuttia.

Lisää pyttipannun joukkoon lopussa reilusta basilikaa ja hienonnettua ruohosipulia.

Kalaonni resepti Omenasalsa kirjolohipyttipannu

Muita reseptejä samasta tuotteesta