Siirry sisältöön

Omenasalsa loimukirjolohta ja kurpitsakeittoa

40 min

5 Versiot

Valmistuaika noin 40 minuuttia.

Yksi myskikurpitsa
Yksi sipuli
Yksi valkosipulinkynsi
n. 2 dl valkoviiniä
reilusta voita
2 dl ruokakermaa
1 pkt Omenasalsa loimukirjolohi
Suolaa

Valmistusohjeet:

Kuori ja pilko kurpitsa ja sipulit ja kuullota niitä kattilassa hetki. Lisää joukkoon reilu kaato valkoviiniä ja anna kiehua kokoon. Lisää kattilaan ruokakerma ja hieman vettä ja anna kiehua rauhassa kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta ja lisää samalla joukkoon reilusti voita kunnes keitto on samettista. Mausta suolalla.

Poista kirjolohipalasta nahka ja lämmitä palaa uunissa 150 asteessa noin 10 minuuttia.

kalaonni resepti omenasalsa loimukirjohta ja kurpitsakeittoa

 

 

Muita reseptejä samasta tuotteesta