Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Reseptit / Savukirjolohi-vuohenjuustopasta

Savukirjolohi-vuohenjuustopasta

21.5.2021

Kalaonni resepti Savukirjolohi-vuohenjuustopasta

Tästä ohjeesta saat sopivasti annokset kahdelle. Valmistusaika on 40 minuuttia.

2 kpl shalottisipuleita
2 valkosipulinkynttä
Reilusti pinjansiemeniä
1 purkki Mutti-kirsikkatomaatteja
1 puntti kevätsipulia
n. 100 g vuohenjuustoa
150 g pastaa
1 pkt Vanhan Liiton Lämminsavukirjolohipala
Loraus valkoviiniä

Valmistusohjeet:

Keitä pasta suolavedessä. Viipaloi shalotti- ja valkosipuli. Freesaa pannulla sipulit ja pinjansiemenet, lisää reilu loraus valkoviiniä ja keittele hetki.

Lisää pannulle Mutti-kirsikkatomaatit ja hieman vettä, keitä kastiketta hetki. Lisää joukkoon pasta ja sekoita kunnes pasta on lämmennyt. Lisää päälle savukirjolohipalat ja murenna päälle vuohenjuusto.

Viipaloi kevätsipuli. Kun juusto on hieman sulanut ja lohi lämmennyt lisää päälle kevätsipuli ja tarjoile.

Kalaonni resepti Savukirjolohi-vuohenjuustopasta

Uusimmat reseptit

Kirjolohikeitto

9.8.2023

Kirjolohi Quesadilla

8.8.2023

Ajankohtaista

Kala on kaamosajan voimaruokaa – tunnetko nämä kolme syytä syödä kalaa?

23.11.2023

Kalavapriikki valittiin vuoden parhaaksi tuottajaksi – yritys avaa nyt innovaatioprosessinsa salat

26.10.2023

Alltech Fennoaqua myi Benella-tuotemerkin kalaruokatalo Kalavapriikille

23.10.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva