Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
Etusivu / Reseptit / Savustetut kirjolohipalat ja varhaisperuna-kasvisnyytti

Savustetut kirjolohipalat ja varhaisperuna-kasvisnyytti

18.6.2021

Kalaonni resepti savustetut kirjolohipalat ja varhaisperunanyytti

Valmistusaika 30 minuuttia.

  • 250 g varhaisperunoita
  • 300 g vihreää parsaa
  • Kaksi kevätsipulin vartta
  • Puoli ruukkua persiljaa
  • 0,25 dl valkoviiniä
  • 3 rkl voita
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1 pkt Blanko-kirjolohipala
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Sokeria

Valmistusohjeet:

Pese ja keitä perunat.

Laita kulhoon kevätsipuli, persilja, valkoviini, voi, öljy ja soseuta sauvasekoittimella.

Poista parsoista kovat tyvet ja paloittele parsat noin viiteen osaan.

Tee foliosta ”kulho” ja laita pohjalle leivinpaperi. Laita foliokulhoon parsat ja soseutettu yrttiseos. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, nosta foliokulho grilliin. Kaada perunoista vesi pois ja lisää perunat foliokulhoon.

Grillaile foliokulhoa kunnes seos kiehuu ja perunat ja parsat ovat kypsyneet.

Savusta kirjolohipaloja noin 8 minuuttia.

Kalaonni resepti savustetut kirjolohipalat ja varhaisperunanyytti

Uusimmat reseptit

Äitienpäivän paistettu siika ja kylmäsavuhaukisalsa

2.5.2022

Kevätsipuli-sitruuna -kirjolohta varhaiskaaliwokilla

25.4.2022

Ajankohtaista

Kalaonni yhteistyöhön Puijon Pesiksen kanssa

13.5.2022

Kalaonnin raikkaat uutuustuotteet tuovat kevään kuluttajien lautasille

25.4.2022

Rekry: etsimme Kalaonnin brändilähettilääksi myyntiedustajaa

18.2.2022

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. 020 7170 240

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva