Siirry sisältöön

Kalalaji: Kirjolohi

Täyteläinen pippuri kirjolohisuikale, 280 g

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Täyteläinen pippuri -kirjolohisuikale on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kypsäksi pannulla keskilämmöllä 4-5 min. Suomalainen klassikkomaku toimii taatusti pottujen parina sekä pastakastikkeena. Sopii myös couscousin tai bulgurin kaveriksi. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Täyteläinen taco kirjolohisuikale, 280 g

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan Täyteläinen Taco -kirjolohisuikale on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kypsäksi pannulla keskilämmöllä 4-5 min. Meksikolainen makumaailma toimii buenosti riisin kyljessä ja pottujen parina. Sopii myös couscousin tai bulgurin kaveriksi. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g

Fish & Chips

By yllapitaja

Brittiläinen klassikkoruoka Fish & Chips on maukasta arkiruokaa – ja vastuullistakin, kun annokseen koppaa kotimaista kirjolohta.

Miso-kirjolohipala, 300 g

By yllapitaja

Näin sitä ajetaan: Kalaonni Miso-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti ja purista pussista mausteseos kalan pintaan. Paista kypsäksi pannulla keskilämmöllä 4-5 min tai 180 asteisessa uunissa noin 12 min. Japanilainen makumaailma toimii buenosti lämpimien kasvisten kera ja salaattien seurana. Katso ideoita kokkaukseen täältä. Ainesosaluettelo/Ingredienser: Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g