Siirry sisältöön

Kalalaji: Kirjolohi

Kirjolohi Quesadilla

By yllapitaja

1 prk / 300 g Savu-Chili kirjolohisäilyke8 kpl tortillalettuja 1 prk salsaa1 prk Cheddar juustokastike200 g juustoraaste1 pnt kevätsipuli1 pnt korianteri2 limeä Valmistusohjeet: Levitä juustokastike ja juustoraastetta tortillaletun päälle. Lisää Savu-chili kirjolohipalaa, salsaa sekä pilkottua kevätsipulia ja korianteria. Purista päälle limen mehua. Lisää päälle vielä juustoraastetta ja laita toinen tortillalettu kanneksi. Paahda halsterissa nuotiolla, grillissä … Continued

Cajun loimukirjolohi reuben-leipä

By yllapitaja

1 pkt / 170 g Cajun loimukirjolohi12 viipaletta juustoa4 viipaletta maalaisleipää100 g hapankaalia80 g majoneesia Valmistusohje: Voitele leipäviipaleiden toiset puolet majoneesilla. Aseta kolme juustoviipaletta jokaiselle leivälle. Lisää hapankaali sekä Cajun loimukirjolohi kahteen leipäviipaleeseen. Lisää toiset leipäviipaleet kansiksi. Grillaa halsterissa tai ritilällä noin 5 minuuttia molemmin puolin tai kunnes pinta on kullanruskea.

Lämminsavustettua kirjolohta ja kreikkalaista salaattia

By yllapitaja

1 pkt / 200g Vanhan liiton lämminsavukirjolohipala300 g fetajuustoa4 tomaattia1 kurkku3 punasipulia1 paprika OliiviöljyäSuolaa Valmistusohjeet: Pilko fetajuusto sekä kasvikset pieniksi paloiksi. Aseta pilkotut kasvikset folion päälle. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Lisää lämminsavukirjolohipala sekä fetajuusto. Sulje folionyytit ja aseta nuotioon hiilloksen viereen tai ritilälle. Anna lämmetä noin 10 minuuttia.