Siirry sisältöön

Kylmäsavu Flammkuchen

40 min

Tästä ohjeesta saat kaksi flammkuchenia. Valmistusaika on 40 minuuttia.

4 dl vehnäjauhoa
Loraus öljyä
0,5 tl suolaa
1,5 dl vettä
2 prk Creme Fraiche
n. 200 g parmesaania
1 prl kapriksiä (varrellinen)
1 prk viikunahilloketta
1 pkt yrttisalaattia
1 pkt Old School Kylmäsavukirjolohisiivu

Valmistusohjeet:

Laita kulhoon jauhot, öljy, suola ja vesi. Vaivaa taikinaa kunnes se on kimmoisa ja irtoaa hyvin käsistä. Kauli taikina mahdollisimman ohueksi ympyräksi. Lämmitä uuni 250 asteiseksi.

Raasta creme fraichen joukkoon parmesaania ja sekoita. Levitä creme fraiche seos pohjan päälle.

Paista piirasta uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja pinta paahtunut.
Ota piirakka uunista ja leikkaa se kahdeksaan osaa. Laita kunkin viipaleen päälle kylmäsavukirjolohiviipale.

Lisää piirakan päälle hilloketta, kapriksia, salaattia ja viimeistele parmesaaniraasteella.

Kalaonni resepti Flammkuchen