Siirry sisältöön

Kylmäsavukirjolohi Ceviche

15 min

Kuudelle hengelle

2 pakettia Kalaonni Old School kylmäsavukirjolohisiivuja
6rkl majoneesia
2 hopeasipulia
6 retiisiä
1 paprika
3 tomaattia
4rkl raastettua piparjuurta
2 sitruunaa
3 limeä
0,5dl etikkaa
1dl sokeria
2dl vettä
1 nippu korianteria
suolaa
mustapippuria

 

Valmistusohjeet:

Kuori ja viipaloi hopeasipuli ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta kattilassa etikka, 1,5dl vettä ja sokeri. Lisää joukkoon sipulit ja nosta kattila pois levyltä.

Yhdistä kulhossa puristetun sitruunan ja limen mehu, 0,5dl vettä, ruokosokeri ja puolet raastetusta piparjuuresta.

Yhdistä kulhossa majoneesi ja loput raastetusta piparjuuresta.
Leikkaa retiisit neljään osaan.
Leikkaa paprika ja tomaatit pieneksi kuutioksi.

Siivilöi sipulit ja sekoita tomaattien, paprikan ja retiisien kanssa. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla ja aseta tarjoilukulhoihin.

Jaa ceviche-liemi tarjoilukulhoihin. Asettele kylmäsavukirjolohi ja piparjuurimajoneesi annoksiin.

Viimeistele annokset korianterilla ja riisimuroilla.